26.02.2019

Сьогодні 26 лютого стартував перший семінар та навчальний курс «Система менеджменту безпеки продуктів харчування: принципи НАССР та міжнародний стандарт ISO 2200:2018.

Сьогодні 26 лютого стартував перший семінар та навчальний курс «Система менеджменту безпеки продуктів харчування: принципи НАССР та міжнародний стандарт ISO 2200:2018.

Курс внутрішніх аудиторів», слухачі якого по завершенню отримають свідоцтво-сертифікат міжнародного зразка. Організатори заходу відзначили, що подібні курси повинні проходити на регулярній основі, а тому заплановано проведення курсів щокварталу.

Дякуємо за підтримку Міністерство економічного розвитку і торгівлі УкраїниМіністерство аграрної політики та продовольства України, генеральному директору Національний орган стандартизації ДП "УкрНДНЦ" Анна Лисина, Директору департаменту технічного регулювання МЕРТ Леоніду Віткіну.

2019
ГРУДЕНЬ
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Вкажіть діапазон