13.02.2019

Корпорація по виноградарству і виноробній промисловості «Укрвинпром», Науковий центр «Український інститут вина» НААН, Юнайтед Регістрар оф Системс Україна, Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України підписали меморандум про співпрацю.

Меморандум про співпрацю підписаний для успішного впровадження програми, що спрямована на вдосконалення та розвиток виноградно-виноробної галузі. Зазвичай впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємстві – процес тривалий, який стосується всіх служб і всього персоналу. Він не обмежується лише розробкою документації та наведенням елементарного порядку на виробництві. Для запровадження дієвої системи управління безпечністю харчових продуктів необхідне навчання найвищого керівництва, групи НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point), персоналу, що виконує роботи, які впливають на безпечність продуктів і осіб, відповідальних за здійснення оперативного контролю.

В рамках Меморандуму буде проводитися низка заходів, таких як семінари, навчальні курси (учасники яких за результатами іспитів отримають сертифікати міжнародного зразка), круглі столи, робочі групи, лекції, тренінги тощо.

26 лютого 2019 року відбудеться перший семінар та навчальний курс «Система менеджменту безпеки продуктів харчування: принципи НАССР та міжнародний стандарт ISO 2200:2018. Курс внутрішніх аудиторів». Зазначений захід відбудеться за підтримки Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Навчальний курс тривалістю один день проходитиме в м.Києві за адресою вул.Васильківська, 37 (конференц-зал). В рамках навчального курсу будуть проведені як теоретичні заняття з огляду основних положень міжнародних і національних стандартів у сфері безпечності харчових продуктів, так і практичні заняття з розробки документованих процедур систем, включаючи програми - передумови, операційні програми моніторингу технологічних процесів, визначення та обґрунтування критичних контрольних точок (ККТ) на прикладі технологічних схем виготовлення харчової продукції, зокрема, виноградно-виноробної, розроблення операційних програм управління та НАССР- планів, практичні кроки актуалізації функціонуючих систем менеджменту якості (СМЯ) і безпеки харчових продуктів (БХП) до вимог нових версій міжнародних стандартів. Будуть надані рекомендації щодо внутрішнього аудиту (ISO 19011) та постійного удосконалення систем, порядку сертифікації, зовнішнього аудиту та ресертифікації.

По закінченню навчального курсу слухачі отримають свідоцтво-сертифікат міжнародного зразка.

Телефони для довідок:

(067) 364 52 00 – Юнайтед Регістрар оф Системс Україна

+38 (044) 257 11 16 –Корпорація «Укрвинпром»

2019
ЛИПЕНЬ
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Вкажіть діапазон